آموزش کامل و جامع تنظیمات اینستاگرام همراه با آخرین تغییرات

تاریخ بروزرسانی : ۱۳۹۹/۷/۱۹ شنبه

بررسی تمامی تنظیمات اینستاگرام 

همین چند روز پیش بود که اینستاگرام ده ساله شد. این نرم افزار اشتراک گذاری عکس و ویدئو به جرأت میتوان گفت یکی از بهترین و مشهورترین ها در حوزه اشتراک گذاری عکس و فیلم می باشد. این نرم افزار از زمانی که توسط فیسبوک خریداری شده است تغییرات چشم گیری داشته و با نرم افزار های دیگر شرکت فیسبوک نیز بیشتر ادغام شده است. اینستاگرام علاوه بر اینکه نرم افزاری برای اشتراک گذاری لحظات خوب می باشد، به یک ابزار مناسب برای کسب کارها تبدیل شده است. این نیز سبب شده است که اینستاگرام ابزارها و امکاناتی را به اپلیکیشن های خود اضافه کند تا علاوه بر کارآمد بودن برای کسب و کارها مشکلات امنیتی را تا حد زیادی بهبود ببخشد.

در این مطلب قصد داریم تمامی بخش تنظیمات این نرم افزار را برای شما بررسی کرده و آنها را برایتان شرح دهیم.

برای این آموزش از ویرایش 162.0.0.42.125 نرم افزار اینستاگرام استفاده شده است.

تنظیمات اینستاگرام

Follow and Invite Friends

اولین گزینه داخل تنظیمات اینستاگرام است، این گزینه برای دنبال کردن و دعوت دوستان تان به این نرم افزار در نظر گرفته شده است.

Follow and Invite Friends

زیر مجموعه های آن عبارت اند از:

Follow Contacts

اگر میخواهید از میان مخاطبین ذخیره شده تان افرادی که اینستاگرام دارند را پیدا کنید این گزینه را وقتی انتخاب میکنید، از شما میخواهد تا به نرم افزار اجازه دهید تا به مخاطبین شما دسترسی داشته باشد و مواردی را که ایتنستاگرام دارند را به شما نشام دهد تا آنها را دنبال کنید.

 

 Follow Contacts      Follow Contacts

 

Invite Friends by Email

Invite Friends by SMS

Invite Friends by…

سه مورد بالا هم برای اشتراک گذاری لینک دانلود و نصب نرم افزار اینستاگرام برای دوستانتان به ترتیب از طریق ایمیل، پیامک و راه های دیگر اشتراک گذاری است.

 

 

Notifications

مورد دوم در تنظیمات اینستاگرام برای مدیریت هشدار های نرم افزار در نظر گرفته شده است.

اولین مورد از تنظیمات هشدارها درباره پوش نوتیفیکشن های دریافتی از نرم افزار است. پوش نوتیفیکشن ها همان المان هایی هستند که هنگام دریافت هشدار روی صفحه گوشی شما ظاهر میشوند، برای مثال در اندروید و آی او اس بالای صفحه به صورت درآپ ظاهر میشوند و محتوی پیام دریافتی هستند. برای مثال وقتی که اسکرین شات میگیریم همچین المانی روی صفحه ظاهر میشود که یک پوش ناتیفیکیشن است.

 

      نوتیفکشیننوتیفکیشین

 

با این گزینه شما میتوانید پوش نوتیفیکیشن های دریافتی اپلیکیشن را  از 15 دقیقه تا هشت ساعت کاملا غیر فعال نمایید. اینستاگرام موردی برای غیر فعالسازی دائمی را در نظر نگرفته است، شاید یک از دلایل آن این باشد که این کار را به سیستم عامل سپرده است تا کاربر خودش آن را در تنظیمات غیر فعال نماید.

 

نوتیفکیشین

Post, Stories and Comments

Following and Followers

Direct Messeges

Live And IGTV

درهمه این همه این موارد شما میتوانید بر اساس کسانی که شما را فالو کرده اند، هر شخصی آن را تنظیم کنید نوتیفیکیشن دریافت کنید. یا آن را کاملا خاموش کنید. برای مثال برای پست ها، ستوری و کامنت هایتان تعیین کنید که اگر لایک شدند بر چه اساسی برایتان نوتیفیکشن ارسال شود.

 

            نوتیفکیشین اینستاگرام

From Instagram

این مورد برای نوتیفیکیشن های دریافتی از اینستاگرام در نظر گرفته شده است. برای مثال یادآور ها، پیام های پشتیبانی، ورود های غیر مجاز و... اگر توجه داشته باشید در انتهای تمامی موارد مذکور یک گزینه تحت عنوان Additional options in system settings… وجود دارد و شما را بخش تنظیمات نوتیفیکیشن های اینستاگرام در تنظیمات سیستم عامل هدایت میکند.

آخرین مورد در این بخش تحت عنوان Emails and SMS Notifications برای دریافت یا عدم دریافت ایمیل ها و پیامک های اینستاگرام در موارد ذکر شده است. این موارد شامل پیام های تغییرات در نرم افزار، اخبار و سایر مواردی است که بیشتر به نرم افزار مربوط میشوند.

 

 

      تنظیمات نوتیفکیشن اینستاگرامتنظیمات نوتیفکیشن اینستاگرام

 

 

 

Privacy

مورد سوم و یکی از مهم ترین بخش های تنظیمات نرم افزار تنظیمات مربوط به حریم شخصی به سه بخش عمده  Account Privacy برای تنظیمات حریم شخصی مربوط به اکانت میباشد. Ineractions مربوط به تنظیمات حریم خصوصی تمامی مورادی که در رابطه با بازخورد های مربوط به پیج شما است در نظر گرفته شده و بخش Connections نیز ارتباطات شما دربر میگیرد.

تنظیمات Privacy اینستاگرام

Private account

مورد اول برای خصوصی کردن یا عمومی کردن صفحه شما در اینستاگرام است، اگر این مورد فعال باشد به این معنی است که صفحه شما خصوصی بوده و کاربرانی که شما را دنبال نکرده اند باید ابتدا درخواست دنبال کردن شان از طرف شما پذیرفته شود.

 

Comments

در این بخش کامنت گذاری های کاربرانتان را کنترل و مدیریت کنید، Allow Comments From  کسانی که میتوانند کامنت بگذارند، Block Comments From هم کسانی هستند که اجازه کامنت گذاری برای پست های صفحه شما را ندارند. فیلتر هایی هم برای کامنت گذاری وجود دارند که شما میتوانید تعیین کنید که چه کلماتی را خودتان دستی تعیین کنید Manual Filter که فیلتر شوند

یک آیتم دیگر هم وجود دارد Filter Most Reported Words تا اینستاگرام کلماتی که زیاد ریپورت شده اند را برای فیلتر های شما هم در نظر بگیرد و اینکه با فعال کردن گزینه Hide Offensive Comments بصورت خودکار اینستاگرام این کامنت ها را شناسایی و مخفی کند.

 

تنظیمات کامنت اینستاگرامتنظیمات کامنت اینستاگرامتنظیمات کامنت اینستاگرام

Tags

تعیین کنید چه کسانی میتوانند شما را در پست هایشان تگ کنند. با انتخاب گزینه No One دیگر هیچکس قادر نخواهد بود تا شما تگ کند. Tagged Posts برای زمانیست که شما در پست هایی تگ شده باشید و بخواهید آنها را مدیریت کنید.

برای مثال تعیین کنید کدام اکانت هایی که شما را تگ کرده اند در پروفایلتان و در قسمت تگ شده هایتان نمایش داده شوند. این کار را کاملا بصورت دستی و شخصی سازی در این قسمت میتوانید انجام دهید.

 

      تنظیمات منشن اینستاگرامتنظیمات منشن اینستاگرام

 

Mentions

 کسانی که میتوانند شما را منشن (اگر قبل از نام کاربری یک @ گذاشته شود نام کاربری بصورت منشن در می آید) یا همان شاره به شما در کامنت یا کپشن را تعیین کنید، که به ترتیب عبارت است از همه افراد، کسانی که شما را دنبال کرده اند و هیچکس.

 

تنظیمات منشن اینستاگرام

Story

در مورد استوری هایتان تصمیم بگیرید، Hide Story From به شما امکان را میدهید که استوری هایتان را از چه کسانی پنهان کنید. تمامی افرادی که در این لیست قرار دارند از دیدن استوری هایتان محروم خواهند شد. 

 

تنظیمات استوری اینستاگرامتنظیمات استوری اینستاگرام

Close Friends

لیست دوستان صمیمی تان را میتوانید انتخاب کنید تا در مواقعی که میخواهید استوری بگذارید بتوانید استوری را تنها برای لیست مذکور به نمایش بگذارید.  این لیست حتما باید از لیست کاربرانی باشد که شما را فالو نموده اند.

Allow Message Replies

ریپلی یا بازخورد نوشتن برای استوری هایتان را به چه کسانی میدهید؟!

Save to Gallery

اگر این گزینه فعال باشد بعد از انتشار استوری، در گالری شما ذخیره میشود.

Save Story to Archive

با فعال بودن این گزینه، استوری های شما بعد از 24 ساعت در قسمت Archive  ذخیره میشوند تا بعدا نیز بتوانید به آنها دسترسی داشته باشید.

Allow Resharing to Stories

امکان اشتراک گذاری پست های شما در استوری به بقیه افراد میدهد

Allow Sharing

با فعال بودن این گزینه بقیه میتوانند استوری شما را در دایرکت به اشتراک بگذارند

Share Your Story to Facebook

این امکان به شما اجازه میدهد تا با انتشار همزمان استوری، آن را در حساب فیسبوک متصل به اکانت شما نیز منتشر کند.

 

 

درج نظر

مدیران سایت در اسرع وقت نظر شما را درج می کنند. در صورت سوالی بودن مطلب شما، به آن به نحو احسنت پاسخ داده خواهد.

هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

بازگشت به بالا
تمامی حقوق مادی و معنوی اپلیکیشن و سایت، برای گروه فروشگاه اینترنتی ویرا گوشی محفوظ می‌باشد. گروه طراحان وِوِکا